جدید

از
تومان
هتل سنتی در کندوان با امکانات عالی جهت رفاه حال مسافران. این اقامتگاه بوم گردی دارای چهار سوئیت می باشد که با ظرفیت های متفاوت در تمامی روزهای سال آماده اسکان گردشگران است. سوئیت های مورد نظر هر کدام ویژگی های خاص خود را دارند که با توجه به نفرات و علاقه خود می توانید سوئیت دلخواه خود را انتخاب کنید. این اقامتگاه با نام هتل هما در کندوان رضایت بسیاری از مسافران را توانسته است جلب نماید. شما نیز می توانید با رزرو این اقامتگاه در کندوان اقامت خوبی را در این روستای تاریخی داشته باشید. این اقامتگاه مانند هتل سنتی و در قالب بوم گردی امکانات مناسبی را در خود جای داده است.
آب معدنی کندوان طبق بعضی بررسی ها شیوع سنگهای ادراری در منطقه کندوان بسیار کم و یا نادر می باشد روستای کندوان به دلیل قرار گرفتن در دامنه کوه به طوری که خانه های محل سکونت اهالی در قلب چهره های طبیعی کنده شده در کوه قرار گرفته با رودخانه و دره زیبای پایین آن منظره بسیار زیبا و دیدنی دارد و چشمه آب معدنی کندوان اکنون توسط لوله کشی به خانه های روستا قابل استفاده است این آب به علت گوارا بودن دارای قابلیت تحمل بسیار خوب و عکس آبهای معمولی در موارد تجویز و توصیه برای مصرف با مقادیر زیاد به منظور افزایش حجم ادرار مقادیر زیادی از آن به راحتی توسط بیمار تحمل می شود
خانه های سنتی و باستانی کندوان از نظر نوع معماری در ایران نظیر ندارند و به عقیده تعدادی از محققین احداث این خانهها به قرن ۷ هجری همزمان با یورش مغولها برمیگردد.
در تاریخ این منطقه، این گونه نقل شده که نخستین کسانی که به کندوان پا گذاشته اند، ساکنان روستایی به نام حیله ور- که در 2 کیلومتری غرب کندوان قرار داشته- بوده اند که در قرن هفتم هجری برای در امان ماندن از حمله مغول ها به دشتی در مقابل کندوان فعلی مهاجرت کرده اند و در طول مدت زمانی به تدریج درون کرانها را حفاری کرده و پناهگاهی امن برای خود ساخته اند.
کندوان در صخره و تنها سازه این دهکده را سنگها تشکیل می دهند. خانه ها هرمی شکل هستند و برای دام ها نیز حفره هایی در سنگ ها بنا شده است.
کندوان یکی از 3 روستای صخرهای جهان است که موجب جذابیت بی نظیر آن شده است. معماری روستای کندوان و جاری بودن زندگی مردم در قالب بافت قدیمی آن یک استثنا در دنیا به حساب می آید. چرا که دیگر در ترکیه و آمریکا کسی در کاپادوکیه و داکوتا زندگی نمی کند.
کوه سهند یکی از 5 کوه آتشفشانی مهم ایران در استان آذربایجان شرقی و در جنوب تبریز واقع است. در دامنه های این کوه و در نزدیکی شهر اسکو، روستایی با نام کندوان قرار دارد که از نظر جاذبه های زمین شناسی و معماری دارای اهمیت است.
صخره های کله قندی و غارهای دست کن توسط انسان که به عنوان خانه های مسکونی مورد استفاده قرار می گیرد، یکی از شگفت انگیزترین روستاهای صخره ای جهان را پدید آورده است.
شیوه بنای خانههای این روستا از نوع معماری صخره ای و به شکل مخروطی یا کله قندی میباشد. برخی از باستان شناسان قدمت این روستا را به دوره های پیش از اسلام نسبت میدهند.
در دل این تپههای بلند که ارتفاع بعضی از آنها به 40 متر میرسد صدها آغل، انبار و اتاقک حفر شده که بسیار دیدنی است. همچنین آب معدنی گوارایی از دل یکی از تپه های این روستا می جوشد که از شهرت فراوانی برخوردار است و برای امراض کلیوی بسیار مفید تشخیص داده شده است.
این روستا به سبب ویژگی معماری صخره ای و بافت مخصوص آن در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.
در اثر فعل و انفعالات آتشفشانی کوههای سهند، چنین منظرهای در یکی از خوش آب و هواترین نقاط ایران ایجاد شده است. توده ها و گدازه های مذاب آتشفشانی، به وسیله باد، برف و باران در طی هزاران سال متمادی شکل گرفته و به فرم کران درآمده است.
خانه های این روستا به مانند کندوی عسل در دل کوه کنده شده اند و جالب اینجاست که عسل یکی از مهمترین محصولات این روستا می باشد.
کندوان منطقهای ییلاقی از رشته کوه های سهند است که مراتع سرسبزش عشایر زیادی را به آن جا میکشاند.
معماری خاص این روستا موجب شهرت جهانی آن شده است. دامداری و کشاورزی و باغداری عمده فعالیت مردمان این روستاست، لوله کشی آب و برق در دل این سنگ ها همزیستی مسالمت آمیز بشر با محیط زیست را نشان میدهد. کندوان نمونه زیبای استفاده از طبیعت در زندگی انسان است.
شاید در تصاویری که از این روستا در سایت های مختلف انتشار پیدا می کند نشان دهنده عدم زندگی در این روستا باشد و تنها آن را به عنوان یک روستای صخره ای نشان دهد اما این در دل این روستا جنب و جوش خاصی بپا می باشد. اگر در کوچه های پر شیب این روستا قدم بزنید آثار و ردپای حیوانات اهلی مانند گوسفند را خواهید دید. بوی زندگی روستایی همچنان در این روستا کاملا به چشم میخورد.
آنچه به کندوان هویت باستانی داده وجود 300 خانوار و منزل مسکونی در درون توده های مخروطی و هرمی شکل صخره ای است. روستاییان کندوان داخل این توده ها برای خود خانه مسکونی، آغل، انبار و کارگاه صنایع دستی ایجاد کردهاند.
معماری صخرهای، حاکی از صحنههای مبارزه و جدال انسان با طبیعت و در خدمت گرفتن صخره های طبیعی است. در معماری معمولی، به وسیله مصالح ساختمانی گچ، آهک و خشت، بافت اصلی بنا را به وجود می آورند، در صورتی که در معماری صخره ای فضای مورد نظر در درون توده سنگ هویدا میگردد و سنگ، مانند کالبدی، قشری مستحکم در اطراف این فضا ایجاد میکند.
ارتباط طبقات بالایی کرانها با خارج، از طریق پلکان های بسیار زیبایی از بدنه خود کران تامین گشته است. طبقه همکف، اکثرا اصطبل بوده و طبقات دوم و سوم و چهارم به عنوان سکونتگاه استفاده میشود. در بعضی موارد از طبقه چهارم به عنوان انبار نیز استفاده کردهاند.
به خاطر قطر و ضخامت زیاد کرانها، ایجاد نورگیر در طبقات پایین کار بسیار مشکلی است، بدین مناسبت نورگیرها اغلب در طبقات بالا واقع شدهاند. جنس پنجرهها از چوب بوده اغلب به شکل شطرنجی و در آنها قطعات کوچک شیشه تعبیه شده است.
آثار معماری صخرهای در اغلب نقاط جهان به چشم میخورد که در اکثر آنها اکنون دیگر سکنه ای زندگی نمیکند؛ ولی معماری صخره ای از نوع کندوان فقط در یک منطقه دیگر در روی زمین ایجاد شده و آن در دره زیبای گورمه ترکیه است.
بافت قدیمی روستای کندوان که یکی از زیباترین و منحصر به فردترین روستاهای تاریخی کشور و تنها روستای زنده صخرهای محسوب می شود، با ساخت و سازهای جدید که متفاوت با بافت گذشته است با تهدیدی جدی رو به رو شده است.
وجود آب معدنی، خانههای منحصر به فرد، درههای سرسبز و خرم، آب و هوای مطبوع و لبنیات و عسل مرغوب کوهستان.
جذب تعداد کثیری مسافر از نقاط دور و نزدیک به این روستا به خصوص در فصول مساعد سال می شود.
این روستا به سبب ویژگی معماری صخره ای و بافت مخصوص آن در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است. تودهها و گدازههای مذاب آتشفشانی، به وسیله باد، برف و باران در طی هزاران سال متمادی شکل گرفته و به این فرم درآمده است. کرانها در تابستانها خنک و در زمستانها گرم است.
این روستا طبق سرشماری عمومی نفوس و مسکن سال 1375، دارای 137 خانوار و ٧٥٠ نفر جمعیت بوده است که به کار کشاورزی و دامداری و صنایع دستی اشتغال دارند. با توجه به رونق گردشگری در کندوان و با ارزش شدن زمین های این روستای تاریخی خانوار آن به 300 افزایش پیدا کرده است که رشد سریعی را نشان میدهد.
روستای کندوان دارای مسجد، حمام، مدرسه و آسیاب میباشد و کران مسجد یکی از بزرگترین کرانهای روستا را تشکیل داده است. به دلیل شکل مخروطی خاص، اغلب کرانهای دارای طبقات مختلف، از داخل با یکدیگر ارتباط ندارند، کران ها عموما دارای دو طبقه بوده و در بعضی موارد سه و حتی چهار طبقه نیز در آ نها ایجاد کرده اند.
آثار معماری صخرهای در اغلب نقاط جهان به چشم می خورد که در اکثر آنها اکنون دیگر سکنهای زندگی نمیکند ولی معماری صخرهای از نوع کندوان فقط در یک منطقه دیگر در روی زمین ایجاد شده و آن در دره زیبای گورمه ترکیه است.
کندوان جزو سه روستای شگفت انگیز دنیاست که توجه گردشگران داخلی و خارجی را به خود جلب کرده است به طوری که سالانه یک میلیون گردشگر از این روستای تاریخی بازدید میکنند.
این مسجد زیبا و باشکوه که تاریخ احداث آن را می توان با توجه به شیوه معماری و طاق ها و گنبدهای آن به دوره صفویه نسبت داد؛ در جهت شمال به جنوب پنج ردیف و در جهت شرقی به غربی سه ردیف گنبد عرقچین دارد. این مسجد را می توان از نظر معماری با مسجد میلان که دارای کتیبه سنگی به تاریخ 1034 هجری قمری است مقایسه کرد. این مسجد قدمتی بالای 400 سال دارد که در طی سالیان بارها تجدید بنا شده است.
امکانات کلی هتل هما کندوان
عمومی
مديا و ديجيتال
کارکنان مسلط به زبان
خدمات
اینترنت
رایگان در اتاق ها
پارکینگ
رایگان! غیر مسقف با ظرفیت 5 خودرو واقع در فاصله 150 متری از اقامتگاه